Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Jászberény
#217500468
34.99 millió Ft
Alapterület 72 m2,  560 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Szilikát
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Jászberényben ELADÓ egy tágas 3 szobás szilikát ház a 80-as évekből!

Jászberényben, a Dinamit tér közelében ELADÓ egy tágas 3 szobás szilikát ház a 80-as évekből!

 A földszinten kényelmesen elrendezett 3 külön bejáratú szoba várja az új lakókat, mellettük pedig egy praktikus konyha, fürdőszoba és külön WC található.

 A ház szerkezeti állapota kiváló, ám egy szeretetteljes kis felújítással még szebbé tehető. Ráadásul a tetőtér további lehetőségeket rejt magában, így szabad kezet kaptok a tervezésben és a kialakításban!

 A 560 m2-es telek gondozott és tágas, ideális környezetet teremtve egy szép kertnek vagy akár gyermekjátékoknak. A kerti kiülő pedig tökéletes helyszín a családi összejövetelekhez és baráti grillpartikhoz.

 Nem csak egy ház, hanem egy kis ház is része az ingatlannak ahol további 2 szoba, konyha és kamra várja a lehetőségeket. Külön lakrészként funkcionálva pedig kényelmes szeparáltságot biztosít családtagok vagy akár albérlők számára. Sőt, a kamrában még egy extra fürdőszoba kialakítására is van lehetőség!

 Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vegyétek birtokba ezt az otthonos és változatos lehetőségeket kínáló ingatlant! Keressétek hirdetésünket, és legyenek ti a Dinamit tér környékének új lakói!

Kapcsolat

Laguel-Csőke Anita

Irodavezető - Pénzügyi Szakértő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter